Jeg hedder Delfina Fornari og er en Perimoving Consultant det vil sige en konsulent som hjælper folk i perioden før og/eller efter en flytning.  

Helt konkret hjælper dig med at beslutte hvad det giver mening for netop dig at tage med til dit næste hjem. At have mig ved siden af dig vil indebær en effektivisering af din tid og en reduktion i de ting som skal flyttes. Sidstenævnte vil automatisk sænke omkostninger af din kommende flytning og vil betyde en frisk og overskuelige start på din ny tilværelse. 

Skal dit hjem sælges, så hjælper jeg dig yderligere med at fremstille dit hjem på en måde som bliver mere attraktiv for de kommende købere. Det kan betyde en væsentlig højere salgspris. 

Skulle behovet være der, hjælper jeg også gerne med at organisere dine ting efter en flytning. Sådan vil du kunne opleve smarte løsninger for at din ny hverdag kommer til at fungere optimalt fremover. 

Hele vejen igennem er det dig som tager beslutningerne mens jeg guider dig ved at følge en systematisk og velafprøvet teknik. 

Jeg er Certificeret i Konmari™ Metode fra selve Marie Kondo i 2018 og har allerede i 2019 virket som assistent og panelist i hendes seminar i London. Jeg er pt. mentor i metoden samt finalist i en internationale konkurrence blandt andre Konmari™ Konsulenter. Uddannelsen er af høj niveau og kun 40% af folk som tager uddannelsen kommer igennem den strenge process som fører til en certificering.

Vi er lige nu under 400 Konsulenter i verden. 

 

Min dagligt kontakt med kunderne betyder at jeg dyrker regelmæssigt min intuition og dette hjælper mig med at skræddersy løsninger til den enkelte. Jeg læser mig også frem til flere metoder som jeg kan supplere med afhængigt af situationen. 

Jeg har en ren straffeattest og tager streng fortrolighed som en selvfølgelig.

PRIS:

0,- kr for alleførstemøde hvor vi snakker lidt sammen og du viser mig rundt

​2.000,- kr. for sessioner af 3 timer

2.500,- kr for sessioner af 5 timer

Efter kl. 15 samt i weekender er der et tillæg på +50%

 

Antallet af sessioner er selvfølgeligt individuelt og afhænger blandt andet af mængde af ting som kunden har i sit hjem, kundernes kapacitet af at holde koncentration og fokus ved lige samt at mærke sig selv (sidstenævnte bliver øvet og stiger undervejs). Antallet af sessioner kan falde i takt med at man udfører "hjemarbejde" mellem sessionerne. Hjemarbejdet op- eller ned- justeres afhængig af kundernes respons.

Gratis afbestilling minimum 24 timer før aftalen via e-mail til: mail@home-reborn.com

Ved forsinket afbestilling afkræves der et gebyr svarende til 1.250,- kr. 

Gavekortet kan ikke indløses kontant men kan benyttes inden for 1 år fra udstedelse's dato.

© 2019 Home Reborn