Hej, jeg hedder Delfina Fornari og jeg er her for at hjælpe andre til at knække koden til et hjem uden rod.

Et hjem uden rod vækker glæde og har magten til at påvirke positivt hele dit tilværelse samt dit forhold til dig selv og de andre. Det fører dig til en nemmere liv med mere ro, tid og overskud døgnet rundt.

Hvordan ved jeg det?

Jeg ved det fordi jeg har ikke været blandt de få heldige som har styr på deres hjem – bare sådan. Jeg plejede at brug endda et kvarter for at lede efter mine ting om morgen og blev mere og mere frustreret. Jeg plejede at bruge en hele lørdag formiddag til at rydde op i mit hjem hvis vi forventede gæster om aften og så havde vi pladsmangel som ikke engang en flytning fra 76 m2 til 133 m2 kunne løse det. Jeg prøvede forskellige løsninger, forskellige metoder men intet virkede permanent. Jeg blev ved med at undre mig og følte skam og var ensom i mit problem (som faktisk den største del af befolkningen har men taler ikke om det…).

Indtil 2016. Det var året hvor jeg fik kendskab til Konmari™ metoden. Med støtte fra folk i udlandet og en hektisk og gentagnet læsning af Marie Kondos bøger og forsættelse af mit kamp, fik jeg endelig knækket koden.

 

Siden 2016 er mit liv ændret. Jeg samler kræfter og tanker glæde i mit hjem. Hvorfor? Fordi mit hjem har været ryddet op en gang for alle siden 2016 (og nu taler vi 2020!). Ja, det er menneskeligt og endda hyggeligt nogle gange at have rod men når dette sker bliver jeg hverken panisk eller bekymret. Jeg ved at der er styr på det og jeg kan rydde op selv det værste (både de ting som kan ses og de ting som ikke kan ses og er lukket i et eller flere skab ;-)  inden for 30 minutter. Nu ved jeg hvor mine ting ligger og ved præcis hvad jeg ejer og har behov for. Jeg finder mine ting med det samme og jeg undgår unødvendige køb. Når jeg køber, køber jeg bevidst og der er næsten aldrig fejlkøb fordi nu ved jeg præcis hvad vækker glæde for ligenetop mig. Jeg føler taknemlighed for de ting jeg har og passer på dem. Som ekstra bonus og takket min Konmari™ Maraton har jeg forholdt mig til min fortid og kunne sætte ord til hvad jeg kunne tænke mig i min fremtid. Jeg har lært mig selv en smule bedre at kende og øvet mig til at træffe beslutninger som er tro til hvem jeg virkelig er i dag.

 

Kan en oprydningsmetode virkelig føre til alt dette? Jeg ved ikke om de andre oprydningsmetoder kan, men jeg har ingen tvivl at afslutning på en Konmari™ Maraton kan godt for lang de fleste!

Hvis jeg kan, og mine kunder kan, du kan nok også! Jeg viser dig hvordan. Trin per trin.

 

Metoden er blandt andet kendt fra Netflix serie "Tidying up with Marie Kondo". Serien er ret sød, det skal dog huskes at der er er tale om en underholdnings program og som sådan er redigeret - for eksempel, efter Maries besøg kom 2 Certificeret Konmari™ Konsulenter -bag scenen- og hjalp individende yderligere i deres process som varede flere uger: https://www.youtube.com/watch?v=Dyti4t2wpeY

 

Jeg er blevet uddannet som Certificeret Konmari™ Konsulent fra selve Marie Kondo i 2018 og har allerede i 2019 virket som assistent og panelist i hendes seminar i London. Jeg er pt. mentor i metoden samt finalist i en internationale konkurrence blandt andre Konmari™ Konsulenter.

 

Som tiden går, samler jeg mere  erfaring om hvordan man kan bedst forvandle et hjem eller et kontor til et sted hvor man oplader sine batterier. Min dagligt kontakt med kunderne betyder at jeg dyrker regelmæssigt min intuition og dette hjælper mig med at skræddersy løsninger til den enkelte. Jeg læser mig også frem til flere metoder som jeg kan supplere med afhængigt af situationen. Takket min voksende erfaring med at hjælpe familier såsom par eller enlige i Danmark er jeg også selv i gang med at udvikle mine egne løsninger for hverdags udfordringer som jeg håber jeg kan udgive en dag i en bog.

 

Selv om de fleste af mine kunder har været indtil videre i  fyrrerne og halvtredserne har jeg også haft succes med at oplære og vejlede nogle enkelte børn og studenter samt nogle enkelte kunder i tresserne og halfirsene. Alle fra 4 år og op til 100+ egner sig og er mere end velkommen ;-) 

 

Jeg har en ren straffeattest og tager streng fortrolighed som en selvfølgelig.

 

Kom! Lade os går i gang!!